Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Θετικά όλα τα Μέλη για Συνεισφορά


Σε προηγούμενη ανάρτηση για πρώτη φορά δημοσιεύθηκε μία αίτηση βοήθειας από έναν φίλο μας Μελισσοκόμο. Για πρώτη φορά λοιπόν δόθηκε στη Μελισσοκομική Αλληλεγγύη η "ευκαιρία" να εκπληρώσει τον ρόλο της.
Το θετικό είναι, αν και δεν το περίμενα, ότι τα μέλη με τα οποία ήρθε σε επικοινωνία η Μελισσοκομική Αλληλεγγύη έδειξαν όλοι μεγάλη προθυμία να συνεισφέρει ο καθένας με τον τρόπο του αλλά και παράλληλα την υποστήριξή τους - συμπάθεια για τον σκοπό της Μελισσοκομικής Αλληλεγγύης.
Δεν έλειψαν βέβαια και ελάχιστες περιπτώσεις - έντονες ωστόσο- μεγάλης καχυποψίας και αμφισβήτησης.

Τα περισσότερα μέλη μας είναι έτοιμα, λόγω της εποχής,  να ετοιμάσουν για την άνοιξη ένα μελισσόδεμα για τον φίλο μας Γιώργο των οποίων θα αναρτηθούν τα ονόματά. Παράλληλα θα αναρτηθεί στο Site και ο τρόπος επικοινωνίας - αποστολής παραλαβής της Βοήθειας.



Η Μελισσοκομική Αλληλεγγύη είναι μια προσπάθεια χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, πράγμα το οποίο δεν με απασχολεί. Χωρίς να το επιθυμώ για τον λόγο μιας επαγγελματικής μου προσπάθειας που κάνω στον χώρο της Μελισσοκομίας και για να αποφύγω περαιτέρω πιθανή καχυποψία, θα επιθυμούσα κάποιο μέλος - Blogger το οποίο πιστεύει στον σκοπό της Μελισσοκομικής Αλληλεγγύης να αναλάβει την διαχείριση και τον συντονισμό της
Να τονίσω ότι δεν είναι επειδή τα βρήκα σκούρα αλλά για λόγους ευθιξίας.

Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί και να λειτουργήσει η ιδέα της Μελισσοκομικής Αλληλεγγύης με την υποστήριξη των μελών της, Α λ λ ά κυρίως να βοηθήσουμε να γίνει περαιτέρω γνωστή αυτή η προσπάθεια ώστε να μεγαλώσει η παρέα της Μελισσοκομικής Αλληλεγγύης με σκοπό την πιο εύκολη συγκέντρωση και αποστολή-παραλαβή της βοήθειας όταν χρειαστεί!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εκπρόσωπος Μελισσοκομικής Αλληλεγγύης - Bee Supported

Σοφία Γασπαράτου

   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου