Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αίτηση Βοήθειας απο ένα Μέλος μας


Ένα μέλος μας χρειάζεται Βοήθεια.
Δυστυχώς στις 5-8-2013 λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη Βαρυμπόμπη Αττικής του κάηκαν 30 μελίσσια.

Πρόκειται για το εγγεγραμμένο μέλος μας από τις 10 Μαϊού 2013:

EL17/618
Όνομα: Γεώργιος
Επώνυμο: Πετρόπουλος
Νομός- Πόλη : ΑΤΤΙΚΗ-Θρακομακεδόνες

Η Μελισσοκομική Αλληλεγγύη - BeeSupported έλαβε την έκθεση της πυροσβεστικής την οποία έστειλε το μέλος και επιβεβαιώνει το γεγονός.

"Η Μελισσοκομική Αλληλεγγύη Bee Supported  είναι μία προσπάθεια βοήθειας που γίνεται προς Μελισσοκόμους, που έχουν πληγεί από διάφορες καταστροφές όπως Πυρκαγιά και Δηλητηριάσεις, από άλλους Μελισσοκόμους και βασίζεται εντελώς στην αλληλεγγύη που έχουμε οι Μελισσοκόμοι μεταξύ μας, στις δύσκολες στιγμές".

Είχα ευχηθεί να μην μπω ποτέ στον κόπο να ασχοληθώ με την Βee-Supported, από ότι βλέπουμε όμως στο λίγο διάστημα και με βάση των αριθμό των μελών μας,  δυστυχώς χρειάζεται για πρώτη φορά, η υποστήριξη ενός πληγέντα μέλους από τα υπόλοιπά μας μέλη τα οποία και έχουν ενημερωθεί προσωπικά!
Εύχομαι και ελπίζω να λειτουργήσει η ιδέα με την υποστήριξη των μελών της, Α λ λ ά κυρίως να βοηθήσουμε να γίνει περαιτέρω γνωστή αυτή η προσπάθεια ώστε να μεγαλώσει και η παρέα της Μελισσοκομικής Αλληλεγγύης με σκοπό την πιο εύκολη συγκέντρωση και αποστολή-παραλαβή της βοήθειας όταν χρειαστεί!!


*Αν κάποιος δεν είναι μέλος και θέλει να βοηθήσει ας Επικοινωνήσει!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εκπρόσωπος Μελισσοκομικής Αλληλεγγύης - Bee Supported
Σοφία Γασπαράτου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου